Ładowanie

Świeże jabłko

słodkie i soczyste

Każdy ma inne ulubione jabłko. Gala jest akurat  dla tych, którzy lubią słodkie owoce, o kruchym i jędrnym miąższu. Smakuje najlepiej, jeśli zerwie się ją późnym latem. Tak właśnie robimy.

Świeże jabłko

słodko - kwaśne

Dla tych, którzy wolą kwaśne owoce mamy odmianę Idared. Na jej zbiory czekamy aż do października. To właśnie wtedy miąższ staje się najbardziej soczysty i orzeźwiająco-słodki.

Musujące jabłko

Niektórzy uważają, że jabłko nie potrzebuje towarzystwa innych owoców. I to jest właśnie wersja dla nich. Klasyczna, słodka i z największą ilością soku tłoczonego ze świeżych jabłek.

Składniki: sok tłoczony z jabłek 70%, woda, witamina C

Musujące jabłko

z agrestem

Według nas najlepszym orzeźwiającym towarzystwem dla jabłka jest agrest. Nie zmienia jego smaku, a jedynie sprawia, że kwaśne nuty zostają wyciągnięte na pierwszy plan.

Składniki: sok tłoczony z jabłek 55%, woda, sok tłoczony z agrestu 5%, witamina C

Musujące jabłko

z kwiatem bzu

Od początku wiedzieliśmy, że ten dodatek musi się znaleźć w jednym z naszych napojów. Wydawać by się mogło, że kwiat bzu łagodzi słodycz jabłka, ale jest wręcz odwrotnie – wzmacnia ją. To nasza najsłodsza musująca wersja.

Składniki: sok tłoczony z jabłek 55%, woda, ekstrakt z kwiatu bzu 1%, sok tłoczony z agrestu 1%, witamina C

Musujące jabłko

z czarną porzeczką

Kiedy do jabłka dodamy tłoczoną czarną porzeczkę, napój staje się przyjemnie cierpki.  Tutaj najważniejsze były dla nas proporcje. Wszystko po to, by nie przytłumić smaku jabłka. Chcieliśmy, by zachowało ono swój charakter.

Składniki: sok tłoczony z jabłek 60%, woda, sok tłoczony z czarnej porzeczki 5%, witamina C

Musujące jabłko

ze śliwką

Tłoczona na zimno śliwka sprawia, że jabłko staje się bardziej wytrawne.  To napój dla tych, którzy lubią harmonijne smaki. Takie, które nie są ani za słodkie ani za kwaśne. Lubimy ten balans.

Składniki:sok tłoczony z jabłek 40%, sok tłoczony ze śliwek 30%, woda, witamina C

Tłoczone jabłko

Słodki, naturalnie mętny sok z jabłek tłoczonych na zimno. W naszym sadzie rośnie wiele jabłoni, ale do tego soku wybieramy jedynie te odmiany, które rodzą słodkie i soczyste owoce.

Składniki: sok tłoczony z jabłek 100%, witamina C

Tłoczone jabłko

z pigwą

Lubimy pigwę za jej mocny smak. Wystarczy dodać niewielką jej ilość, aby sok stał się przyjemnie kwaskowy. Pełna witaminy C pigwa to nasza ulubiona alternatywa dla cytryny.

Składniki: sok tłoczony z jabłek 97%, sok tłoczony z pigwy 3%, witamina C.

Tłoczone jabłko

ze śliwką

Tłoczona na zimno śliwka sprawia, że jabłko staje się bardziej wytrawne. To napój dla tych, którzy lubią harmonijne smaki. Takie, które nie są ani za słodkie, ani za kwaśne. Lubimy ten balans.

Składniki: sok tłoczony z jabłek 80%, sok tłoczony ze śliwek 20%, witamina C.

Tłoczone jabłko

z marchewką

Jabłko i marchewka to naprawdę słodkie połączenie. Wybraliśmy soczyste i chrupiące marchewki, by nasz sok pozostał klarowny i nie stracił orzeźwiającego charakteru.

Składniki: sok tłoczony z jabłek 75%, sok tłoczony z marchewek 25%, witamina C.